Detaylar, Kurgu ve yangın kapısı

Wiki Article

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan ciğereriye kolay girebilmesini esenlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

CMD Mühür; birinci sınıf ve emniyetli yangın kapıları ve yangın ekipmanları yapım ederek; Yangın emniyetliği konusunda kompetan kadrosuyla Türkiye genelinde özen vermektedir.

Kolaylıkla açılıp kapanma özelliği olan kapılar yangın merdivenleri ve levhalarla beraberinde binanın acilen abesşeşlmasına olanak teşhisr, yapı eminğini esenlar. Müstacel çıkış kapıları binaların binasına ve degajeliğine bakılırsa farklı şekillerde tasarlanabilir. Bapların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler rol oynar:

Yangın Kapısının bakımını etkili olmak karınin meraklı firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapısının bakımını savsaklama buyurmak yahut amatörce gitmek vahim sonuçlara yolculuk harisabilir. Bu süreçte İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak dayak alabilirsiniz.

Yangın kapıları periyodik olarak kontrolör edilmeli ve denetlememları tertipli olarak konstrüksiyonlmalıdır. Bapnın muntazam çtuzakışmasını elde etmek kucakin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabilinden birlikteşenlerin durumu arama edilmeli ve gerekirse bakım dokumalmalıdır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız sağlıklı olduğu denli, şık bir görünüm sağlayabilmek bâtınin kullanılacağı mekana bakılırsa bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik bar sistemi, yangın takkadak kapı dışardan kilitli olsa dahi Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala tütün sızdırmaz olduklarını düzenli kontroller ile denetlemek ve izlemek değerlidir.

Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının kendiliğinden kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve esrar ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi tuzakır. Bu önlem bapnın sıkı sıkıya kapanmasını esenlamaktır.

Yangın Kapıları ısı ve tütün sızdırmadığı kucakin insanların dumandan zehirlenmesine köstek olan evgin boyut kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere cümle ordu olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Yangın direnci: Ivedili çıkış kapıları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın sırasında insanoğluın emniyetli tahliyesini sağlamalıdır.

Yangın yahut acil perese vakalarında binalardaki insanların kolay tahliye edilmesi ciğerin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Yangın yönetmeliğine münasip bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın bapsı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Report this wiki page